Warning: Undefined variable $script_url in /home/discopolrs/public_html/wp-content/plugins/flipbook-plugin/flipbook.php on line 70
Studijsko fotografisanje proizvoda - Discopolis Multimedia Art Studio

Studijsko fotografisanje proizvoda

Obrada fotografija u visokoj rezoluciji i optimizacija za internet

Studijsko fotografisanje proizvoda

Slika vašeg proizvoda govori više od hiljadu reči, pa tako, samo jedna fotografija ima moć prodaje daleko veću nego čitanje suvoparnog teksta o proizvodu. Može da ga zainteresuje, oduševi, nasmeje, a što je najbitnije privuče mu pažnju. Ali isto tako, može i da mu kaže više o vama kao brendu i načinu na koji poslujete. Recimo, da li ste profesionalni, temeljni, interesantni i koliko se trudite u poslu.

A sve to zajedno i te kako utiče na prodaju i konkurentnost vašeg brenda na tržištu.

Zato, ne rizikujte! Neka vaše slike proizvoda budu odlične, a ne prosečne. U tome vam može pomoći discopolis tim koji fotografisanje proizvoda radi profesionalno i kvalitetno. Tako da dobijete fotografije proizvoda koje če ostaviti dobar utisak i izazvati željenu reakciju kod kupca – želju za kupovinom.

*Studijsko fotografijanje podrazumeva sledeće.

-Priprema mesta i proizvoda za fotografisanje.

-Određivanje vrste svetala koja će se koristiti radi boljeg efekta.

-Fotografisanje proizvoda savremenom opremom.

-Obrada fotogtafija u visokoj rezoluciji.

-Retuširanje brisanje pozadina proizvoda.

*Studijske fotografije se mogu koristiti za:

-Dizajn kataloga

-Kreiranje veb sajtova 

-Objava na društvenim mrežama, marketing na društvenim mrežama.

Fotografisanje firme i zaposlenih

Kao deo opšte korporativne kulture, fotografisanje firmi i zaposlenih za različite potrebe postalo je osnovna aktivnost svake kompanija koja brine o svom imidžu. Predstavite se javnosti na najbolji mogući način. Profesionalne fotografije firme i zaposlenih koristite u odnosima sa javnošću, novinskim agencijama, televizijama. Fotografije firme i zaposlenih postavljajte na svoj web sajt kao i na društvene mreže i druga mesta.

Da bi Vaša kompanija imala vrhunske i kvalitetne fotografije firme ali takođe i fotografije zaposlenih koji rade u firmi i stvaraju zajedno sa firmom potrebno je da imate kvalitetnog fotografa, stručnjaka, profesionalca koji će napraviti vrhunske fotografije.

Fotografije se dobijaju u visokoj rezoluciji i mogu se kreirati sadržaji za kataloge , veb sajtove ili druge namene.

Pre samog realizovanja fotografisanja možemo izvršiti pripremu učesnika i mesta gde će se fotografisanje održati.

Modna fotografija

Modna fotografija briše granice i tera nas da iznova preispitujemo način na koji shvatamo, vidimo i nosimo odeću.

Modna fotografija je oduvek privlačila pažnju kako pubilke tako modnih i kritičara fotografije. Često predmet diskusija, divljenja ali i negodovanja, modna fotografija je našla i ima posebno mesto u svetu fotografije i na njenom tržištu.

U nastavku možete videti neke od modnih fotografija koje su nastale objektivom naših fotografa.

Fotografisanje eventa ili proslava

Usluge fotografisanja poslovnih događaja je namenjena svim firmama koje žele da sačuvaju uspomenu kroz fotografije. Radimo fotografisanje poslovnih seminara konferencija stručnih skupova ali i razne poslovne proslave promocije sajmove i sl.

Sve fotografije obrađujemo kroz odgovarajuće programe za obradu tako da na kraju dobijete maksimalni kvalitet. Od nas dobijete fotografije kao gotov proizvod koji odmah možete da koristite za sve Vaše markentiške aktivnosti kao i za kataloge, brošure, web sajt, društvene mreže i sl.